Verzenden en bezorgen

Pakketten

Onze pakketverzendingen worden verzorgd door PostNL. Wij verpakken onze pakketten milieuvriendelijk met gebruikte dozen en hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal!

De kosten variëren van € 6,95 1-10 kg tot € 13,25 10-30 kg die binnen de door PostNL gestelde afmetingen vallen.

Risicopakketten zoals goederen waarin bv veel glas verwerkt is versturen wij in overleg met de klant.

Wij versturen uw pakket meestal de dag na ontvangst betaling. Verzending geschiedt sowieso binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling. Heeft u een vraag over verzending of de verzendkosten? Contact ons!

Meubels

De bezorging van grotere en zwaardere producten worden verzorgd door een extern transportbedrijf. Het transportbedrijf levert enkel op de gehele dag af en niet op dagdelen of specifieke tijden. Wij nemen contact met u op na uw bestelling om een afspraak te maken voor de voor u beste bezorgdatum. Meestal kan dit dezelfde week of de week erna geschieden.

Op de dag van levering kunt u vanaf 08:30 uur bellen met onze transporteur voor een tijdsindicatie. De producten worden bij u geleverd maandag t/m vrijdag tot aan de voordeur en alleen op de begane grond.

De kosten staan aangegeven bij de bestelling en variëren van € 50,00 tot maximaal € 150,00

Indien u de producten liever geleverd wilt hebben op de door u gewenste datum en tijdstip en bijvoorbeeld naar binnen gedragen wilt hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Komen we altijd uit!

​​Gerwin & Pascal

0