Verzenden en bezorgen

Pakket <30kg

Onze pakketverzendingen <30 kg worden verzorgd door PostNL. Wij verpakken onze pakketten milieuvriendelijk met gebruikte dozen en hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal.

De kosten variëren van € 6,95 1-10 kg tot € 13,25 10-30 kg die binnen de door PostNL gestelde afmetingen vallen.

Risicopakketten zoals goederen waarin bv veel glas verwerkt is versturen wij in overleg met de klant.

Wij versturen uw pakket meestal de dag na ontvangst betaling. Verzending geschiedt sowieso binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling. Heeft u een vraag over verzending of de verzendkosten? Contact ons!

Pakket  >30 kg

De bezorging van grotere, zwaardere en tevens breekbare producten worden verzorgd door een extern transportbedrijf. Wij nemen contact met u op na uw bestelling om een afspraak te maken voor een bezorgdatum. Meestal kan dit dezelfde week of de week erna geschieden.

Het transportbedrijf levert enkel op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur en niet op dagdelen of specifieke tijdenOp de dag van levering kunt u wel vanaf 08:30 uur bellen met onze transporteur voor een tijdsindicatie

De producten kunnen bij u  geleverd worden: maandag t/m vrijdag tot aan de voordeur en alleen op de begane grond. U dient het product zelf op de plek te zetten. 

Kosten variëren van €50,00 tot €150,00 max.

Indien u de producten liever geleverd wilt hebben op het door u gewenste  tijdstip en op de plek gezet wilt hebben (uitsluitend begane grond), dan kunt u contact met ons opnemen om een prijs te maken

Zelf regelen

Zelf het transport regelen met bv Brenger of een andere transporteur of het product zelf komen halen is natuurlijk geen enkel probleem. Kies bij uw bestelling dan voor afhalen.

​​

0