fb
 

Over ons

gerwin lianne lunenborg olde looierij hoogeveen

De Olde Looierij

DIT ZIJN WIJ!

Altijd hebben we een passie gehad voor mooie oude spullen. Iets anders dan een ander willen hebben. Meubels met een verhaal, items met karakter en daarmee ons huis inrichten.  Hoe mooi zou het zijn als je daar je werk van kan maken.

Bijna 10 jaar geleden zijn we begonnen vanuit ons huis met 2 kastjes en een spiegel om door te verkopen. Wat zo klein is begonnen, is in de loop van de jaren onze droombaan geworden! Het is ons werk, maar zo voelt het niet.

Wekelijks rijden we met ons tweeën stad en land af om gave en unieke spullen te vinden voor in jouw huis of winkel. Dit doen we met heel veel lol en passie.  Al onze spullen knappen we daar waar nodig op. En kun je vinden in ons gave oude fabriekspand uit 1903 wat vroeger in gebruik was als leerlooierij. Vandaar de naam.

Kom gezellig langs in onze winkel, de koffie staat altijd klaar en we hebben genoeg verhalen om te vertellen.

Heb je hier geen tijd voor dan kun je natuurlijk ook alles 24/7 online kopen in deze webshop. En moet een item bezorgd worden dan is de kans zeer groot dat we deze zelf komen brengen. Persoonlijk contact is in deze digitale wereld niet alleen super leuk maar vinden we ook erg belangrijk.

Tot gauw,

Gerwin en Rianne

Wij zijn elke zaterdag geopend tussen 13:00 en 17:00 uur en altijd op afspraak. Zie je een mooi item en wil je die in het echt bekijken, geen probleem! Bel of App naar  06-10860512

Loop alvast rustig door onze showroom…

Volg ons op Instagram

Wil je onze spullen live bewonderen? Onze winkel is iedere zaterdag open tussen 13:00 uur en 17:00 uur en altijd geopend op afspraak!

Translate
1
    1
    Winkelwagen
    Verwijder
    Bankierslamp messing groen glas
    1 X  259,00 =  259,00